البته امروزه در سرتاسر جهان از این سس غلیظ ، خوش طعم و خامه دار برای تهیه لازانیا، گراتن سبزیجات و انواع غذاهای دیگر استفاده می شود.

مشکلی که در خصوص تهیه این سس به وجود می آید این است که از هر دو باری که اقدام به تهیه آن می کنید یکبار موفق می شوید سس خوبی داشته باشید. یعنی باوجود اینکه در ظاهر تهیه این سس ساده به نظر می رسد اما گاهی در حین ترکیب کردن، کره آب شده با آرد و شیر مشکلاتی به وجود می آید که کار را خراب می کند. مانند هر کار دیگری تهیه این سس نیز فوت کوزه گری دارد که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم

  

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مجموعه فیلم های ایرانی و خارجی Carlos Celiana Roland فلسفه و کلام خبر فارسی ديجيکالا مارکتینگ و فروش Katrina رز پیک