نکات مهم خورشت فسنجان خوشمزه و خوشرنگ :

۱- برای اینکه گردو بیشتر روغن بدهد آن را با آسیاب خوب خرد کنید یا با چرخ گوشت آن‌ها را چرخ کنید.

۲- گردو را نباید خام داخل خورشت بریزید و همچنین نباید زیاد آن را تفت دهید؛ چرا که گردو اگر زیاد تفت داده شود، تلخ می‌شود. همچنین اگر خام داخل خورشت بریزید بو و طعم خوبی به خورشت نمی‌دهد.

Image result for ‫خورشت فسنجان‬‎

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

روزهایم با کتاب Cleanroom Wiper Suppliers تیمور محمودی جاوید اخبار تکنولوژِی و بازی های کامپیوتری تبیین منظومه فکری رهبری لوازم آشپزخانه بیتر آنلاین -آشنایی و کسب ارز مجازی بیتر کلکسیون عکس شیراز رویداد