مارمالاد به معنی کنسرو قابل نگهداری است که از میوه تهیه می شود.این واژه اسپانیایی برای اولین بار در سال 1480میلادی در واژه نامهٔ کشور انگلستان نهاده شد.

یکی از انواع مارمالاد، مارمالاد آلبالو است که طعم و عطر بسیار جذابی دارد که بر روی نان یا بیسکویت به عنوان صبحانه یا میان وعده بکار می رود.

مواد لازم مارمالاد آلبالو
آلبالو: 3 کیلوگرم
ژلاتین :3 ورق
 شکر:یک و نیم تا دو کیلوگرم

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رمان ایرانی حقوقي خدمات پشتیبانی وردپرس Vidas عشق بی پایان دنیای هنر دانشگاه پمپ آموزشگاه آرایشگری وبلاگ فروشگاه سرای کالا